torsdag 30 april 2009

Sälj saker du inte behöver

Jag måste nog vara en av de få som verkligen hatar att vistas inne i affärer när det är rea. Är det någon mer än jag som har lagt märke till hur kvinnor förvandlas til hygenor när de frantiskt drar och sliter i reaplagg inne i de olika klädaffärerna, i hopp om att få det sista exemplaret av klänningen med de stora färggranna trycket som är så inne just nu? Det är äckligt. Det har gått ifrån att vi äger saker till att sakerna äger oss; det har med andra ord gått för långt.


Är du också trött på detta och vill göra dig av med lite av de saker som du sammlat ihop över åren. Istället för att slänga dina saker, sälj dom och sätt in pengarna på Barncancerfondens konto. På detta sättet befriar du dig från allt onödigt du sammlat på dig + att du hjälper sjuka barn..det finns verkligen inga nackdelar!


Gå in på
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Salj-saker-du-inte-behover/


Ta gärna och skicka ut länken till alla dina vänner och be dom sprida ordet om "Sälj saker du inte behöver" kampanjen. Från och med den 1 Maj kommer 365 börja sammla in pengar till Barncancerfonden och vi har 50.000 kr som mål vid slutet av majmånad...tillsammans kan vi lyckas!


Kram,
Charlotte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar